Средња школа - Лукијан Мушицки


 

2016. március 18.-19-én tartották meg Pozarevac az országos szintű informatikaversenyt. Minden iskolából egy tanuló vett részt, a mi iskolánkat Katarina Djukić (IV-4) képviselte. Iskolánk a 6. helyezést érte el.
 
Kézilabdaverseny

A Verbászon megtartott körzeti női kézilabda versenyen a Lukijan Mušicki Középkola diákjai 2. helyezést értek el, és így továbbjutottak a körzetek közötti versenyre, ahol, máricus 16-án Kikindán a 3. helyet szerezték meg. A sikert az alábbi diákok elérték el: I.3: Dajana Bosnić, Dražena Marković, Milica Januzović III.3: Ivana Tepić, Sara Vrhovac, Anđela Letić IV.4: Danijela Kremenović, Katarina Đukić, Ljiljana Lisica A felkészítő tanár: Milan Pantoš
 

A VIRTUÁLIS VÁLLALATOK 6.KIÁLLÍTÁSA ZENTÁN

 

Az i dén 2015.05.08-tól 2015.05.10-ig tartott a Virtuláis Vállalatok 6. Kiállítása. Ezen részt vettek a IV-5 osztály tanulói: Mikulinac Mónika, Bancsi Krisztina és Horváth Melinda.

Az idén a kiállítás revű jellegű volt. A tanulók az iskolában szerzett tudásukat, képességeiket mutatták be. A résztvevők 19 szerbiai iskolából érkeztek. A mi tanulóink a temerini Pretty face kft-t mutatták be. Ezt a virtuális vállalatot már két éve regisztráltuk a sopoti Regisztrációs Irodában (Agencija za Privredne Registre Sopot) és folyószámlát nyitottunk a čačaki Központi Virtuális Banknál (Centralna Virtuelna Banka Čačak). A vállalat kozmetikai árucikkek forgalmazásával foglalkozik.

2015.05.08-án zentai házigazdák ünnepi műsorral és színdarabbal fogadtak bennünket.

A kiállítás ügyvitele 2015.05.09-én kezdődött 10,00 órától 17,00 óráig, majd vasárnap 8,30-tól 10,00-ig a vállalatok közötti ügyvitellel folytatódott és 10-13,30-ig tartott. A kiállításra a tanulók önnállóan előkészítették a szükséges dokumentációt: számlákat, specifikációt, szerződést és reklámanyagot: zászlókat, katalógust, röpcédulákat, ankétokat, nyereményjátékot. A nyereményjáték nyerteseinek kupont is készítettek.

A kiállításnak körülbelül 500 látogatója volt, különböző helységekből, buszokkal érkeztek.

Nagyon érdekes volt sok tapasztalatot szereztünk és új ismeretségeket.

 
2015. március 20.-21-én tartották meg Szabadkán az országos szintű informatikaversenyt. Minden iskolából egy tanuló vett részt, a mi iskolánkat Aleksandra Damjanović (IV-4) képviselte. Iskolánk a 5. helyezést érte el.
 

GENIUS – Vajdasági Diák Menedzsment bajnokság

 

2014 m ájus 31-én Újvidéken megtartották a XII. GENIUS konferencia keretében a VII. Vajdasági Diák Menedzsment bajnokságot. Temerini Lukijan Mušicki K özépiskolát Bancsi Krisztina, Mikulinac Mónika és Horváth Melinda harmadikos ügyviteli adminisztrátorok képviselték. A versenyen kilenc csapat versenyzett. Iskolánk tanulói az  I. helyezést  érték el a Vera mama süteményei Kft. vállalat üzleti tervvel, mentoruk Takács Karolina. Gratulálunk mentoruknak és a sikeres leány csapatnak!

 

 

VERSENY IRODAI ÜGYVITELBŐL

 

2013. m árcius 13-án megtartottuk irodai ügyvitelből az iskolai versenyt. A versenyen 11 diák vett részt 2. 3 . és 4. osztályból. A tanulók a következő eredményeket érték el:

 

•  Milivojević Miloš

•  Đukić Nikola

•  Mikulinac Mónika

 

Az első három helyezett értékes ajándékban részesült.

A verseny szervezői: Gogi ć Miroslava, Fenyvesi Jung M ária, Kova čević Valentina, Tak ács Karolina

 

Ebben a tanévben tanulóink a következő versenyeken vettek részt:

   

1. 2013 j únius 1-én Újvidéken megtartották a XI. GENIUS konferencia keretében a VI. Vajdasági Diák Menedzsment bajnokságot. Az iskolánkat Fina Ágnes és Micsutka Krisztián negyedikes ügyviteli adminisztrátorok képviselték. A versenyen 24 diák 10 csapatot alkotva szerepelt. Ági és Krisztián a II. helyezést érték el a Nagyim Titka Kft. vállalat üzleti tervvel, mentoruk Kurcinák Angelika.

 
2. Szombaton, 2013. május 18-án a szabadkai Kosztolányi Dezső Tehetséggondozó Gimnáziumban tartották meg a középiskolások köztársasági szintű anyanyelvi és nyelvhelyességi versenyét. A temerini Lukijan Mušicki Középiskolát Zsúnyi Mónika, harmadikos ügyviteli adminisztrátor képviselte. Mónika III. helyezést ért el az országos megmérettetésen. Felkészítő tanára Kantar Faragó Szilvia.
 
3. Zsúnyi Mónika a körzeti anyanyelvi versenyen második helyezést ért el. (Becse, 2013.04.20.)
 
4.

Orzságos versenyt rendeztek statisztikából 2013.aprilis 12 és 13-án Sabacon.

14 év után először rendeztek versenyt ebből a tantárgyból, amin 26 iskola vett részt. Iskolánk tanulója, Milan Tatić a IV.4-ből sikeresen szerepelt ezen a versenyen és 3. helyezést ért el. Mentorja Radić Milica szaktanćr volt.

 
5. 2013. március 23-én tartották meg Szabadkán az országos szintű informatikaversenyt. Minden iskolából egy tanuló vett részt, a mi iskolánkat Pena Milica(IV-4) képviselte. Iskolánk a 16. helyezést érte el.